SELAMAT DATANG DI WEBSITE RESMI DESA DERO KECAMATAN BRINGIN KABUPATEN NGAWI PROVINSI JAWA TIMUR
Ojo Rumongso Biso Nanging Kudu Biso Rumongso

Ojo Rumongso Biso Nanging Kudu Biso Rumongso

DERO.NGAWIKAB.ID - Inspirasi kehidupan bisa datang dari mana saja entah itu dari manapun atau siapapun inpirasi tersebut. Seperti halnya kata bijak berbahasa Jawa yang berbunyi ojo rumongso biso nanging kudu biso rumongso. Arti kalimat bijak Bahasa Jawa ini...

  • Ojo nganti ono senyum sing ilang.
  • Ojo nganti ono ati sing loro.
  • Ojo nganti ono tali sing pedot.
  • Pelangi ora bakal indah yen mung siji werno.
  • Kopi ora bakal nikmat yen mung siji roso.
  • Ora mergo sugih.
  • Ora mergo pinter.
  • Ora mergo bagus lan ayu ing rupo.
  • Sing slamet, yo’iku sing gelem ngati-ati soho eling lan waspada.
  • Senengo tetulung marang liyan opo Maneh tetulung marang wong kang Nandang kesusahan.
  • Sak apik apik’e wong yoiku Kang migunani marang liyan..
  • Aja seneng gawe alane liyan Ning apa alane gawe senenge liyan.
  • Aja Dumeh.
  • Aja Adigang Adigung Adiguna.
  • Yakino  !!!
  • Yen Uripmu iso gawe gampang marang liyan lan sedulurmu,Mongko Mesti Uripmu digawe gampang Karo Gustimu.
Flag Counter

Viewer

Flag Counter

Follow Us

SUPARNO (WO THEKLE)

Operator Website Desa Dero.

PERANGKAT DESA

KANTOR DESA DERO

APBDES DERO TAHUN 2021

Peta Desa Dero.

VIDEO PROFIL DESA DERO.

Categories

Archives

Informasi Covid-19

Share and Enjoy !

0Shares
0 0